Monica Zetterlund - CD-utgåvor

 

 

Diskografin om Monica Zetterlund kom till användning när EMI gav ut dubbel-CD:n Swedish Sensation. CD:n innehöll samtliga Monica-inspelningar som givits ut på Columbia-etiketten och var baserad på informationen i diskografin. Swedish Sensation är numera utgången.

Monica-diskografin utgjorde också en bra grund för arbetet med 6-CD-boxen Ett lingonris som satts i cocktailglas, sammanställd av Kent Nyberg och utgiven av BMG 1996. Jag skrev också en text till boken som medföljde. Ett lingonris... är numera utgången.

 

Några månader efter Monicas alltför tidiga bortgång 2005 skrev jag häftestexten till dubbel-CD-samlingen Z - Det bästa med Monica Zetterlund. Samlingen gavs ut av Universal Music och innehöll ett tidigare outgivet spår: What Are We Waiting For.

 

 

 

 

 

 

KÖP CD:n

CDon

 

MER INFO

Häftestext

Monica Zetterlund-sällskapet

 

© Carl Magnus Palm 2011

Välkommen till min svenska hemsida. Den är enklare och mindre omfattande än min internationella  sajt, Carl Magnus Palm.com, men är gjord för den som helst läser på svenska. Om du vill ha fler detaljer om mig och mina olika projekt finns det på Carl Magnus Palm.com.

 

Carl Magnus Palm.se