Cadillac Madness - 40 Years 40 Hits

 

 

Denna dubbel-CD gavs ut samtidigt som boken Cadillac Madness - den otroliga berättelsen om The Hep Stars. CD-samlingen var den första som tog ett större grepp om Hep Stars skivkarriär och täckte in både hitsinglar och albumspår. Dessutom ingick några låtar som inte hade funnits på CD i Sverige förut: den holländska singeln The Music Box, samt tre låtar från gruppens korta gästspel på skivbolaget Cupol: It's Been A Long Long Time, Sagan om lilla Sofi och Det finns en stad. Även några helt nyinspelade spår ingick: en ny version av Cadillac, samt den helt nya Love Is Coming Back.

 

Mitt bidrag till det hela var att skriva texten till CD-häftet. Samt att indirekt namnge skivan: skivbolaget EMI gillade nämligen boktiteln så mycket att de använde det även på CD-samlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖP CD:n

CDon

 

MER INFO

Låtlistan

Häftestext

Boken Cadillac Madness

The Hep Stars (fansida)

 

© Carl Magnus Palm 2011

Välkommen till min svenska hemsida. Den är enklare och mindre omfattande än min internationella sajt, Carl Magnus Palm.com, men är gjord för den som helst läser på svenska. Om du vill ha fler detaljer om mig och mina olika projekt finns det på Carl Magnus Palm.com.

Carl Magnus Palm.se