Cadillac Madness - den otroliga berättelsen om The Hep Stars

 

 

Cadillac Madness var ett bokprojekt som startades av Dan-Eric Landén, Hep Stars-fan sedan 60-talet. Han satte i gång med ett forskningsarbete i slutet av 90-talet, men insåg efter några år att det skulle bli svårt att slutföra boken. Jag kopplades in och fick till uppgift att skriva boken med utgångspunkt från Dannes research och många intervjuer (bland annat med samtliga Hep Stars-medlemmar, inklusive Benny Andersson). Jag gjorde dessutom extra research.

 

Resultatet blev en bok som gavs ut 2004. Cadilllac Madness berättar hela historien om Hep Stars från medlemmarnas barndomsår fram till splittringen 1969. Dessutom ingår en detaljerad diskografi sammanställd av Hep Stars-samlaren Bosse Gärds, samt en bonus-CD med fyra tidigare outgivna låtar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖP BOKEN

Signerat exemplar direkt från författaren

Adlibris

CDon

 

MER INFO

Läs ett kapitel ur boken

Recensioner (utdrag)

Om CD-singeln Someday Someone

Radiointervjuer med författarna

Tidningsartikel om boken

Längre recension

The Hep Stars (fansida)

Rättigheter till boken: Premium

 

 

© Carl Magnus Palm 2011

Välkommen till min svenska hemsida. Den är enklare och mindre omfattande än min internationella sajt, Carl Magnus Palm.com, men är gjord för den som helst läser på svenska. Om du vill ha fler detaljer om mig och mina olika projekt finns det på Carl Magnus Palm.com.

Carl Magnus Palm.se